''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Aralık 2014 Cumartesi

İzledim: Marriage not Dating


2014 bitmeden bikaç diziyi bitirip aradan çıkartmak için çok sıkı çalışıyorum bu aralar =)

Uzun zamandır listemde pinekleyen Marriage not Dating de finale ulaştı sonunda. 

Şimdi dizimiz şöyle. Ailesinin son erkeği olan Gong Gi Tae aşırı derecede evlilik baskısı almaktadır. Annesi her gün yeni bir kız getirir, adamın başının etini yer. Gong Gi Tae'nin derdi kendi istediği kızla evlenmek bile değildir, yalnız yaşamak istiyor. Buna çözüm olarak ailesinin asla ama asla istemeyeceği Joo Jang Mi'yi bulur ve onunla anlaşma yapar. Aptal saptal tavırlarıyla annesini bezdirmesini ve böylece annesinin kendisini rahat bırakmasını ister. Ve sonra nolur? Tabiiki de birbirlerine aşık olurlar nolcaktı başka =))


Öncelikle söylemeliyim ki başrolü oynayan Yeon Woo Jin i gerçekten sevmiyorum. Neden sevmediğimi bilmiyorum ama sevmiyorum işte. Hiç tipim de değil. Ayrıca bu dizide ne kadar zayıf olduğunu, hafif kamburu çıktığını ve hiiiç kasının olmadığını farkettim =)) Yani kardeşim insan azcık çalışır bişey yapar, o kadar da üstsüz sahnesi var hiç yakıştıramadım =)


Jang Mi yi oynayan Han Groo yu ise ilk defa izledim ve çok beğendim. Aşırı tatlı bir kız ve inanılmaz esnek. Bu ne biçim insan anlatmak Melly demeyin diziyi izleseniz anlarsınız =)) 


Dizide bayıldığım şeylerden birisi yan karakterler oldu. Yani böyle içi kötülükle kaynayan, her dakika esas kızla oğlana tuzak kurmak için planlar kuran nefret dolu insanlar yoktu. Hepsi çok tatlıydı.


Eeee yan karakterler böyle olunca sırf dizi uzasın, esas karakterler birleşemesin, önlerine engel çıksın diye uydurulmuş gereksiz dramalar da yoktu tabii.


Bir başyapıt diyemem dizi için ama bu kolay izlenilebilirliğine bayıldım. 16 bölüm süren dizi o kadar hafifti ki ister 10 bölümde bitirebilir isterlerse de 25 bölüme uzatabilirlerdi bence. Her türlü izlenir, akar giderdi.


Açıkçası ben tvN yapımı bu aşk dizilerine hayranım. Ağır kanalların ağdalı dramalarından sonra böyle pançik pançik parlayan aşk dizileri izlemek çok hoşuma gidiyor. I Need Romance serisinin de sıkı takipçisiyim =))

Sonuç olarak eğer siz de ağıırr ağırr giden sorun dolu melodramlardan sıkıldıysanız bu diziye vakit ayırın derim kukiler. O kadar şeker ki iyi ki izledim diyeceksiniz =))



2 yorum:

  1. oy oy bu diziyi izlemimtim gerekten çok beğenmiştim bilmiyorum tam benim tipim bi dizi ama başrollere o kadarda bağlanmamıştım öyle hatırlıyorum hele utanç dolu bi sahne vardiki kızın yerine ben bile utanmıştım o derece:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de başroldeki çocuğu pek sevmiyorum ama yiğidi öldür hakkını ver, dizi güzeldi^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^