''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Ocak 2015 Çarşamba

Review: Soo Pomegranate Essence Mask


Malumunuz son günlerde hayatım karmaşık, yazmakta zorlanıyorum.
Bunca işin gücün arasında elimdeki maskelerden birisini yaparak yarım saatliğine cildimi tatile çıkardım =) Gerçekten ortalık o kadar karışık ki kimi zaman cildime sürecek hiçbir şey bulamıyorum.

Bu maske Kore'den yaptığım alışverişlerden birisinde hediye olarak gelmişti. Hangisi hatırlayamadım :/
Elimde çok sayıda sheet mask var ama bunun üzerindeki 'make your tired skin moisturized' ibaresi hemen gözüme takıldı ve bunu seçtim =)

Gratis ve Watsons'da satılan maskelerin çoğunu denemiş birisi olarak söylüyorum ki bu maskenin nemlendirme potansiyeline bayıldım.
Son günlerde cildim aşırı kuru (her zamanki gibi) ve kabuk kabuk. Cildime maskeyi ilk koyduğumda cildimin en kuru noktalarında bir yanma oldu ve açıkçası korktum. Aman bana alerji mi yaptı aman kaldırsam mı yüzümden derken baktım 10 dk geçmiş ve yanma hissi kaybolmuş. Ben de sonuna kadar direndim =)

Neticede iyi ki direnmişim. Bayıldım maskeye. Çok bilindik bir marka olmadığını biliyorum, dolayısıyla özellikle arayıp sipariş de vermem ama gönderen olursa hayır demem =)

9 yorum:

  1. hmmm Narlı maske candır! :) Bende hyaluranic acid maske içim bir video yapacağım birazdan :) Çok sayıda yaprak maske aldım narlıda var onuda haftaya yapar yorum yazarım :) Bu maskenin markasını yanlış görmüyosam pure&beautiful yazıyor acaba watsonsda satılan pure beauty mi merak ettim. Seni takipteyim adresinden girip bakıyorum bloguna ama sayfandaki takip kısmna tıkladığımda üzgünüz bu uygulamada sorun var uyarısı veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ben de bu marka olayını merak ettim, ikisini karşılaştırdım ama hem ingilizce hem korece yazımları farklı. gerçi marka sembolleri de aynı gibi ama kafam karıştı =) ayrıca da yanlış anlamadıysam 'soo' da ürünün alt markası. ay inşallah yanlış anlamamışımdır =)

      bu takip butonu sorununu herkes söylüyor bir çözemedim gitti. bende bir hata olduğu görülmüyor. bişeylerle oynadım, kurcaladım inşallah bu sefer düzelmiştir. yoksa kapatıcam gidicem blogu valla gıcık oldum =)

      Sil
  2. selam izleyiciler butonunda sorun var takip edemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa bunu daha önce de duydum, ama sorun ne anlamıyorum bende bir sorun varmış gibi görünmüyor =( cidden büyük çıkmazdayım şuan ne yapacağımı bilmiyorum. sorunu bi anlasam düzelticem de anlayamadım gitti =(

      Sil
    2. Canım izleyiciler butonunu kaldır tekrar ekle belki düzelir

      Sil
    3. inşallah becerebilmişimdir artık =) teşekkür ederim ya cidden yardımınızla bişeyleri çözmeye çalışıyorum =)

      Sil
  3. akşam eve gidince bakacağım GFC yasaklı işyerinde ama gördüğüm kadarıyla izleyicileri tamamen kaldırmış onun yerine Google+ takibi eklemişsin olmazz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet şuan ben de farkettim. anlamadığım bi sebeple gfc çalışmıyor. ne yapabileceğimi bilmiyorum ama şuan. kurcalamam lazım sanırım çünkü hata nerde anlamadım :/

      Sil
    2. blogyenibilge@gmail.com mail atarsan Sinan kesin ilgilenecektir yoğun ama ilk fırsatta bakar çok bilgili arkadaş yeni sitemi o tasarladı

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^