''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Ocak 2015 Cuma

Umutsuzluk...

İşten güçten başımı kaldırıp, bir de bilgisayarımı bulup yazı yazmaya vakit ayırabildiğim için çok mutluyum ^^

Merhaba kukiler.

Bugün aslında beni yazmaktan az da olsa soğutan, biraz umutsuzluğa düşüren bir konudan bahsetmek istiyorum.

Yeni bir blogger olduğum malumunuz. Yine de kendimi ister istemez başka bloggerlarla kıyaslıyorum. Blogum okunuyor, istatistiklerden bunu takip edebiliyorum. Ama nedense yorum atan da takip eden de çok az. Bazı bloglara bakıyorum 10-15 tane yazısı anca var ama yüzlerce takip edeni var. İşte bunu anlayamıyorum, kafam basmıyor.

Sanırm blog yazma konusunda yeteneksizim. =(

Üzülüyorum...

Acaba benim bilmediğim, bloggerların kendini ve yazdıklarını tanıttığı, birbiriyle tanıştığı başka bir platform mu var?

Başka bir mevzu da yine yeni bloggerlardan okuyorum ki işte birileriyle tanışmışlar arkadaş olmuşlar falan. Açıkçası burda biraz kıskançlık devreye giriyor. Ben de blogum vasıtasıyla güzel insanlarla tanışmak, güzel dostluklar kurmak istiyorum ama bu kadar kısa bir sürede bu nasıl yapılabilir ki?

Yapılabiliyor da sorun mu bende???

Neyse canlar... Eğer bana yardım edebileceğiniz bir nokta varsa seve seve dinlerim sizi. Paylaşımlarımı nasıl daha çok insana duyurabilirim, nasıl insanların yazdıklarımla ilgili fikirlerini daha çok belli etmesini sağlayabilirim ve nasıl blog camiasındaki güzel yazarlarla tanışıp güzel arkadaşlıklar kurabilirim?

Yoksa tüm düşündüklerim saçma bir paranoyadan mı ibaret???

Söz yine sizde kukiler. Ama yine yorum yazmazsanız naparm ben??? Yorum yazmak istemiyorsanız mail atın bana. Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz çok ama çok önemli!

Kendinize iyi bakın...

2 yorum:

  1. Bende 2 yıla yakın olacak yazıyorum :) eski adresim makeupbids.blogspot.com.tr Sayfa ziyaret sayısı 7800ü geçmesine rağmen 12 takipçisi vardı. Adını değiştirip yeniledim blogumu 1 ay kadar önce. Diğer bloglar genelde çekiliş yapıyor takipçi için. Çekilişe katılabilmeleri için blog instagram twetter vs takip şartı koyuluyor. Genelde o şekilde kalıcı takipçi kazanıyorlar. Bende çekiliş yapacağım yakın zamanda :) Sana da tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çekiliş yapmanın etkili olduğunu farkettim de işte daha bu kadar yeniyken sırf çekiliş için böyle bişeye başvurmak istemedim. tavsiyen için çok teşekkürler, blogumun 6. ayında falan mutlaka düşünüyorum =) senin blogunu da okuyorum bu arada çekilişini sabırsızlıkla bekliyorum =)

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^