''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Ocak 2015 Pazartesi

Review: Good Things Manuka Honey Daily Moisturiser

Aslında bu nemlendiriciyi çooook uzun zaman önce heyecanla almıştım ama dolabımın çok arka raflarında kaldığı için yorumlamayı unutmuşum açıkçası =)

Bir zamanlar bu blogger arkadaşınız Melly hayatının nemlendiricisiyle henüz tanışmamıştı (o nemlendiricinin yorumu yakında gelecek). Sağdan soldan bulduğu tüm nemlendiricileri alır, şu zavallı kuru cildini yumuşatmaya çalışırdı.

İşte Good Things'in bu kremi de onlardan sadece birisi =)

This product is just one of countless products that I have tried to moisture my very very dry skin since I found my one and only beloved moisturiser ^^ (review is soon)


Ürünün çok güzel bir kutusu da vardı ama tamamen unuttum ve çöpe attım sanırım.
Kremin içinde arı sütü ve balmumu bulunuyor. Yoğun nemlendirme, yaşlanma etkilerinden koruma ve yenilenme vaadediyor.

There was also a box but I totally forgot and put in the trash.
It contains royal jelly and beeswax. It promises deep hydration, youth protection and renewed looking.


Ürün neredeyse tamamen doğal ürünlerden yapılmış ve bir çok zararlı kimyasal barındırmıyor ki adı olan Good Things de buradan geliyor.
Çok ama çok yoğun bir bal kokusu var içerisinde. Kokuya duyarlı olanların kesinlikle hoşuna gitmeyeceğini düşünüyorum.
Kremin yapısı oldukça yoğun, kesinlikle akışkan değil ama yumuşacık. Eğer etrafınızda bir bebek varsa veya çocukluğunuzdan hatırlıyorsanız şöyle diyebilirim; kıvamı tamamen Popolin gibi =))

This product is alost made of only natural ingredients and free from harmful chemicals which leads us to the brand: Good Things.
There is a very strong honey scent. I think if you are sensitive to smell, you probably dont like it at all.
The formula is very thick, ot liquid at all but very sotf.


Benim deneyimime gelince.... Uzun bir süre çok kaliteli bir ürün olduğuna güvenerek ısrarla denedim. Ama gerçekten hiç mi hiç sevemedim. Cildimi çok kuruttu. sabah kalktığımda pul pul ve gergin bir yüzle uyandım. 
Tek sevdiğim şey kokusu oldu. Gerçekten harika bir kokusu var, neredeyse parfüm kadar da kuvvetli.

Uzun zamandır üzülerek bu ürünü el kremi olarak kullanıyorum, ziyan olmasını istemedim. Ama şok içerisindeyim! Bu mükemmel bir el kremi arkadaşlar. Şu anda üretici firmanın ambalajda falan hata yaptığına, ürünün aslında el kremi olduğuna tamamen kendimi inandırmış bulunmaktayım =)

Özet olarak bir daha asla yüz nemlendiricisi olarak almam. El kremi olarak inanılmaz olsa da fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum. Tabii ki benim yorumlarım tamamen kişisel. Sizin cildinize çok farklı bir etkisi olabilir ki açıkçası bloglarda henüz hiç olumsuz bir yorum okumadım. Özellikle indirim döneminde denk gelirseniz bir şans verin derim.

I have used this cream for a very long time depending its quality but I really didn't like it at all. My face was all flaky and dry when I woke up. The only thing that I like about it is its smell. It smells amazing and almost as strong as a perfume.

I am using this as a hand cream for a while, I didn't want to waste it. This is an amazing hand cream everybody! Now I convinced myself that the company made a mistake about packaging and this cream is produced as a hand cream in the first place =

To sum up, I will never ever purchase this as a daily moisturizer. It is amazing as a hand cream but a bit pricey. At last I have to say that these are all my personal comments according to my experience. I have never read any negative comments in other blogs. So maybe yo should give it a try!

6 yorum:

  1. Merhaba :) Bloğunuza pembemakyajçantam'ın blog keşif etkinliğinden ulaştım. Benim bloğuma da beklerim. Sevgiler :)
    bakimliginepig.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim, hoşgeldiniz =) hemen ışınlanıyorum blogunuza =)

      Sil
  2. sorun bende mi bilmiyorum ama gfc butonunu göremedim :(
    blogunuzu izlemeye almayı çok istiyordum.
    iki dille yazı yazmayı ben de istiyorum :)
    sizi kıskandıgımı belirtmek isterim :)
    bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun kesin bendedir :( düzeltmeye çalıştım inşallah olmuştur :/ yorumun için çok teşekkür ederim çok sevindim :) yardıma ihtiyacın olursa her zaman burdayım eminim ki çift dille de şuandaki kadar güzel blog yazıları yazarsın :)

      Sil
    2. tekrar denedim ama gerçekten olmadı :(

      Sil
    3. allah allah bende görünüyor ama neden öyle ki acaba :/ mutlaka çözmeye çalışacağım. ilgin için cidden çok teşekkürler :)

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^