''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Ağustos 2016 Salı

Song Jae Rim Diye Bir Gerçek Var


Song Jae Rim ve Kim So Eun'ı bilir misin sevgili okur? Bu çift 2014-2015 sezonunda yaklaşık 9 ay kadar We Got Married adlı programdaydı. Pek çok kişi tarafından (ben dahil) programın gelmiş geçmiş en iyi çifti olarak kabul ediliyolar.


Pek bilmeyenler için: We Got Married, Kore'de ünlülerin bir araya gelip evli bir çift olsalar hayatlarının nasıl olacağını gösterdikleri bir variety show. Çeşitli sürelerle farklı ünlüler eşleşerek bize kendi evlilik hayatlarını canlandırıyolar. Böyle bir programda bunca zaman evli gibi davrandıktan sonra gerçekten aşık olmamanın mümkün olmadığını düşünüyodum ama şimdiye kadar sadece 1 çiftin gerçeğe dönüştüğünü duyunca da şok oldum!!!


Neyse efendim, bu programda Song Jae Rim ve Kim So Eun büyük yankı uyandırdı. Böyle bir aşk, böyle bir romantizm yok o derece!!! Hatta balayı tatillerini Türkiye'de yapmaları da epey duyulmuştu belki ordan da hatırlarsınız. Benim Song Jae Rim'e ufak bir 'saplantı' geliştirmemin ve We Got Married'i izlemeye başlamamın -onlar bitti ama ben hala izliyorum- sebebi de oldular bu arada.

Bu çifti programla eş zamanlı izlerken öyle bir Song Jae Rim hayranlığım vardı ki, onunla ilgili bir yazı yazmaya kalkıştım. Yazdığım yazıyı 10 kere yazdım sildim, 20 kere yeni şeyler ekledim. Ne yazsam az geldi, yetersiz geldi bu adam için. Yazı bir türlü bitmedi, tam görünmedi gözüme. En sonunda da onunla ilgili eksik bir yazı yazacağıma hiçbir şey yazmayayım diyip sildim hihihi^^


Çiftin başarısının %110 oranla Song Jae Rim'den kaynaklandığını söylesem haksızlık etmiş olmam sanırım. Zira Kim So Eun kadar buzdolabı bi kız daha görmedim. Bu adamı bir izleyin, onun gibi davranan birisine ne aşık olmamak mümkün ne de yelkenleri suya indirmemek. Ama Kim So Eun yani mübarek taştan duvar, olabileceği kadar soğuk durdu hep. BUNA RAĞMEN!!! Song Jae Rim bu çifti gelmiş geçmiş en iyi çiftler arasına sokmayı başardı ki sanırım eşi Bülent Ersoy da olsa başarırmış bu adam!


Bu kadar 'lovey dovey' bir adam olması acaba rol mü diye düşünenler oldu hatta. Ama adam diyo ki 'Yaptığım bazı şeylerin insanların içini gıcıklattığını biliyorum ama ben normalde kız arkadaşlarıma daha da fazlasını yaparım. Sürprizler yapmayı, çiçekler almayı çok severim. Benim kadınım her zaman en üstte ve mutlu olmalı. En büyük amacım sevdiğim kadının yüzünü güldürmektir. Bu show aracılığıyla da dizilerde oynadığım katı ve suratsız karakterlerin gerçek halim olmadığını, gerçekte nasıl bir insan olduğumu gösterdiğim için çok mutluyum'.

Sırf bu yorumla bile aşık olunmuyo mu adama???


Neyse efendim, program bitti, bütün millet dikkat kesildi bunlardan ilişkilerini gerçek hayata taşıdıklarına dair açıklama bekliyo. Yani her çiftten bu durum beklenmiyo elbette ama bunları bi izleseniz anlarsınız sebebini. O Song Jae Rim'in bakışları Mecnun'da yok yani. Ayrıca programda böyle aralarda röportajlar veriyolar, bunlar devamlı kalplerinin gerçekten nasıl çarptığından, ne kadar heyecanlandıklarından, gerçekten çok hoşlandıklarından falan bahsedip duruyo. Gerçek bi ilişki beklememek elde değil.


Bir süre bekledikten sonra bu çiftten malesef mutlu bir haber gelmedi. Song Jae Rim bir röportajında 'Programda ayrı dışarda ayrı bir insan değilim. Program bitti diye ertesi gün So Eun'a karşı duygularımı unutamam. Biraz zamana ihtiyacım var.' gibi bir şey söyleyip hepimizin yine kalbimi yerinden oynattı, kendine bir kez daha aşık etti. Adeta filmlerden fırlayan romantik beyaz atlı prens gibi bir adam... Ama bu sırada odun prenses, 'İlişkimizin gerçeğe dönmesi asla mümkün değil, haftada bir gün program çektik diğer günler ise meşguliyetten pek görüşemedik, ben tamamen profesyonel olarak bitirdim' diye bir açıklama yaptı. Herkes şok!!! Buzdolabından da böyle bir yorum beklenirdi elbet. 


Bu olayların üzerinden 1 sene geçti ve hepimiz bu efsane aşkı unutup 'Amaaaan Song Jae Rim daha iyilerine layık zaten' derken yepyeni bir haber geldi. Song Jae Rim'in başrolü olacağı Our Gap Soon dizisinin başrol kadın oyuncusu diziden çekilince onun yerine Kim So Eun'ı almışlar -casting adeta reyting avcısı, burdan bir alkış!!!- ve bu ikisi yine yeniden aşık ve hatta evlenme hazırlıkları yapan bir çifti canlandıracaklarmış!!!! Ben şok!!! Senaryo okuma videolarını izledim de yine Song Jae Rim 'Variety showdan daha iyi bir kimya ile daha güzel bir aşk göstericez' gibi tatlılıktan komaya sokan bir yorum yaparken Kim So Eun, Balkanlardan esen soğuk hava dalgalarının etkisiyle tüm katılığını korumuş.


Bu ilişkiyi bir şekilde Kim So Eun'ın istemediğine dair düşünceleri olan birisi olarak diyorum ki, şimdi bu ikili 50 küsür bölüm dizi çekecekler, So Eun'ın bahane ettiği gibi haftada 1 gün falan da değil yani her gün çekim olacak, şimdi de gerçekten aşık olmazlarsa, bu kadın şimdi de bu mükemmel adama aşık olmazsa bu kadında kesinlikle bir sorun var!!! Hayır yani imkansız. 

Ciddi anlamda Our Gap Soon dizisini merakla bekliyorum, izlediğim ilk 50+ bölümlük dizi falan olucak sanırım. Sırf Jae Rim'in hatrına!

11 yorum:

  1. vallahı sonuna kadar haklısın bende boyle bı odun kadın gormedım agzına saglık ne sanıyosa kendını cokta ahım sahım bıseyde deıl yanı

    YanıtlaSil
  2. Ay ben bu diziye sırf song jae rimvar diye basladim simdi ama ben o programı da izlemek istiyorum o programın linki var midir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. program we got married. kaçıncı bölümleri bilmiyorum ama wikipediada falan yazıyor. ingilizce altyazılı izlerdim ben. dramanice yada kshowonline da bulabilirsin.

      Sil
  3. Ya abi bunlar evlendi diye benim ödüm b*kuma karıştı resmen. İyiki bu blogu açmıssın hayatımda gördüğüm en iyi açıklama ve yorumu seni tebrik ediyorum o odun kadın bence sadece en ünlü olma peşinde Song Jae-Rim daha iyilerine ve onu kesinlikle seven birine layık. Bizleri bilgilendirdigin için çok teşekkür ederiz her zaman yanındayız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah çok alemsin ya ne güldüm yorumuna ^^ evlenmediler merak etme htta son zamanlarda artık birlikte de pek görünmüyorlar diziden sonra. benim teorim bunlar gerçekten bir dönem çıktı ama sonra ayrıldılar ve bir araya gelmek garip kaçıyor artık. ama teori tabi bu ^^
      yazdıklarımı beğeniyorsan ne mutlu bana. iyice boşalan blog dünyasında böyle güzel yorumlar almak daha da yazmaya şevk ediyor beni, teşekkürler ^^

      Sil
  4. ben çok begendim çifti kim so eun o kadar soguk oldugunu bilmiyordum ..bütün dizilerini izledim eeee şimdi ne oldu onlara evliler mi degiler mi ..song jae rime gelince çok şeker dogru ama dizilerde hep ciddi..örnek vereyim ilk dizisi Time slip dr Jin ve Güneşi kucaklıyan ay oyuncudan ziyade kariyerine model olarak başlıyan bir delikanlı evet blog dünyası bitti benim çogu bloglar orda burda artık farklı şeyler üretiyorlar..eeee bende sizden haber bekliyorum gerçek hayatta neler oldugunu ..kim soo eun soguk dediniz ama bu blog da öyle insan biraz düzenler arka plan ve bir şeyler yapar degişik degişik ya da en iyi ihtimalle blogu siler:=)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçek hayatta ilişkilerinin olmadığını biliyorum ben.
      benim blogum mu soğuk? arka plan, süslemeler, atraksiyon yok diye mi? valla ne desem bilemedim.. beğendiremediğim için üzgünüm ama açıkçası blog düzenlemekten, teknolojiden, grafik tasarımdan falan hiç anlamıyorum. bloguma reklam falan da almıyorum. sık sık bazı yazılarımda belirtirim ki, benim yazma amacım sadece etrafımda kore ile ilgilenen hiç arkadaşım olmadığından, dizileri izledikten sonra içimde kalanları bir arkadaşıma anlatıyormuş gibi yazarak içimi dökmek... çok okunma kaygısıyla yazmıyorum ki aman süsleyeyim püsleyeyim tedirginliğim olsun... soğuk geldiyse üzgünüm tabii ki ama kusura bakmayıverin. dış görünüşü değil içi önemseyenlerdenim ben ^^

      Sil
  5. keşke so eun da aşık olsaydı yakışmışlardı ben gerçi boys over flowers yeni bitirdiğimden kim so eun ban orda tatlı gelmişti we got married de olduğunu gördüğümde youtubedan 1 2 videolarına baktım ve gerçekten soğuk durmuş aslında kızı da sevmiştim ama jae rim daha çok çaba gösteriyor. Peki we got married de gerçekten evlenen çift kimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadın cidden soğuktu yani programı izleyen herkes ilişkiyi yürütenin jae rim olduğunu anlar...
      gerçekten evlenen yok sanırım ama 1-2 çift ilişkiye başlayıp bikaç ay sonra ayrılmış. ve 1. sezondaki shinhwa grubundan jun jin ile aktris lee shi young nişanlanıp sonunda ayrılmışlar.

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^