''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Aralık 2015 Cumartesi

İzledim: Noble, My Love

Evet bu aralar yazmıyorum, yazamıyorum. Ama çok şahane bir web drama yorumuyla geldim bugün.


Pek web drama izler bir tip olmasam da nerden duydum bilmiyorum, bu diziye başladım ve kısacık bölümler ve süper akıcılığı sayesinde birkaç saatte oturduğum gibi bitirdim.

Tadı da fena damağımda kaldı.


Soğuk, zengin ve başkalarının duygularını önemsemeyen CEO Lee Kang Hoon ile neşeli ve sevgi dolu veteriner Cha Yoon Seo'nun yolu kesişir ve birbirlerinden kopamazlar.


Lee Kang Hoon karakterine tek kelimeyle bayıldım. Obsesif, sahiplenici halleri beni benden aldı ki sanırım bu tehlikeli bir durum. Bende kesin psikolojik bir sorun var. Aranıza doktor varsa bi zahmet teşhis koysun bana. Ne olmuş? Sevgisiz mi büyümüşüm? Küçüklüğümde travma mı yaşamışım? Arkadaşım ben neden böyle saplantılı tiplere ilgi duyuyoruuuuuummm!!!!!


Lee Kang Hoon'u canlandıran Bang Sung Hoon'a o kadar hayran kaldım, o kadar sevdim ki... Kendi kendime bir keşifte bulundum sanmıştım. Halbuki kendisi şuan heyecanla bitmesin beklediğim Oh My Venus'te oynuyormuş. Ayrıca da en sevdiğim dizilerden birisi olan Faith'de en dikkatimi çeken karakterlerden birisi de oymuş.

Şu şahıs:

Hal böyle olunca pek bi sevdim, daha bi sevdim. Mimikleri, hafif peltekliği, kaşı gözü burnu... Sevdim işte adamı toptan! El koydum benimdir!


Cha Yoon Seo rolünde de Kim Jae Kyung vardı. Kendisini tanımıyorum, Rainbow isimli bir grubun üyesiymiş (K-pop bilgim epey zayıftır). Ay ne tatlı, ne sevimli, ne güzel, ne duru bir kız... Bayıldım! Şu an çoook popüler dramalarda gördüğümüz mimiksiz sevimsiz pek çok başrole taş çıkarır cinstendi. Senaristler, yapımcılar, casting ajansları.... Görün bu kızcağızı!!!


Dizi tam benim ağzıma layık, gereksiz dram olmadan, aşk-kıskançlık-gurur-aşkını kendine bile itiraf edememe dörtgeni içerisinde dönüyor ve en iyi dizileri bile dahil ediyorum, uzun zamandır izlediğim en akıcı drama. Kısa olmasından mıdır bilmem ama nasıl başladı bitti bilmiyorsunuz.


Hepi topu 15er dk dan 20 bölüm. Hiç başından kalkmadan bitirdiğime göre 5 saatimi harcamışım temiz. Aferin bana! Değdi mi? Acayip değdi.

Çok boş işler adamıyım ama neyyyysssseeee...


Keşke webtoon unu da okuyabilseydim ama Korecem henüz o kadar iyi değil malesef. 'Bitmeyeydi iyiydi' dediklerimden. 

Zaten iki gramcık bişey. Mutlaka izleyin, izlettirin. Benim sözümü dinleyin! Valla pişman olmicaksınız garanti!!!^



Edit: Arkadaşlar bir süre sonra izleyen insanların yorumlarını gördükçe 'pişman olmicaksınız, garanti!' lafımın fazla kaçtığını görüyorum keza sevmeyen de bayaa var hahhaha. Ben her zamanki gibi garip zevklerimi konuşturup size gereğinden fazla mı pazarladım acaba diye düşünmeye başladım. Ben gerçekten çok sevdim ama genel kanı öyle değilmiş sanırım...Ona göre izleyin aman suç bana kalmasın ><

6 yorum:

  1. Spoiler yerim korkusuyla başını ve sonunu okudum sadece :D
    İzleyeyim de tamamını da okuyacağım. Övgülerini hak ettiğine göre ruh ikizime güvenip bunu izlemeliyim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben dizi yorumlarımı acayip spoiler yüklü yazarım ama şansına bu seferkinde pek yok^^ aşırı sevimli bir dizi hem de kısacık kesin izle, güven ruh ikizine ^^ <3

      Sil
  2. blog keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuzu takibe aldım.Yeni yayın ve yorumlarda görüşmek dileğiyle:)Ben de beklerim efenim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok teşekkür ediyorum, hemen ben de geliyorum =)

      Sil
  3. Senin sözünü dinleyelim bakalım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinle dinle pişman olmicaksın inşallahhhhh^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^