''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Nisan 2017 Salı

Mimlendim: Markalar

Sevgili ruh ikizim Supercel beni dünyanın muhtemelen en kısa ama en zor mimiyle sınıyor şuan^^

En sevdiğim 3 markayı yazmam lazımmış. 3 marka! Mümkün mü acaba? Şu an ne yazsam yarın tekrar baktığımda 'yaa nasıl bu markayı yazmam her gün kullandığım şey' diyerek pişman olacağımı biliyorum o yüzden nefesimi tutup dalıyorum mime!

1 NUMARA
harras gıda ile ilgili görsel sonucu
Bim'in bir beden üstü olarak kurulan File marketler bu sene vazgeçilmezimiz oldu. Başka yerden alışveriş yapmıyoruz desem yeridir. Harras da oraya has bir marka ama herkesin bildiğini zannetmiyorum. Süt ürünlerinden abur cubura, bakliyattan konserve ürünlerine her şeyi var. Hem fiyatı oldukça uygun hem de hemen hemen her şeyi çok lezzetli. Karşınıza File market çıkarsa mutlaka bir göz atın derim!

2 NUMARA
h m ile ilgili görsel sonucu

Tüm markaları gıda yazacaktım ama utandım^^

Kıyafette ilk bakacağım yer olmak üzere, dekorasyon, kozmetik vb. her konuda gözüm ilk önce H&M'e yönelir. Yıllar önce Türkiye'de yokken de ne zaman yurt dışına çıksam gittiğim yerdeki H&M'leri talan eder büyük bir hasılatla eve dönerdim (yurt dışında daha da ucuz). Hem seçenek çeşitliliği, hem göreceli olarak uygun fiyatları hem de sık sık yaptığı indirimleriyle favorim! Ayrıca ciddi anlamda H&M olmayan AVM'ye AVM demem ben!

3 NUMARA
pure beauty brand ile ilgili görsel sonucu

Mimi bana gönderen Supercel'ciğimin ciddi anlamda ruh ikizim olduğunu düşünüyorum. O kadar çok ortak noktamızı keşfettik ki yazsak inanamazsınız! Bu da onun markalarından birisiydi.

Türkiye'ye geldiğinden beri, bilmiyorum kaç yıl oldu, düzenli olarak Pure Beauty BB krem kullanıyorum. Hiç değiştirmeden! Sebep: o zamanlar pek BB krem yok Türkiye'de, ben de fondöten kullanmayı sevmiyorum... Böyle bir bağlandım markaya, sonradan da zaten kozmetik konusunda Kore markalarına olan güvenim %100 olunca başladım diğer ürünlerini denemeye. Biiiiir sürü ürününü denedim ama şuan vazgeçilmezlerim BB kremi (hala), peeling jeli ve antioksidanlı makyaj temizleme mendilleri. Başka ürünlerini de hala kullanıyorum. 

Watsonslarda bulunan bir Kore markası kendisi. Fiyat/performans karşılaştırmasına off derim! Pek çok high end ürüne taş çıkartır.


Offf yarın feci pişman olucam!!! Neyse...
Bu mimi, mimlenmek istenen herkese yolluyorum hihi^^
Buyrun yapın sonra da ertesi günü yazmadığınız markalar için içiniz gıcıklansın^-^


2 yorum:

  1. Harras mı bizim burda yok :( Keşke olsa market market gezmeye bayılırım
    H&M ise nası aklıma gelmez. Ben de eğer büyük bir mağazadan birşey alacaksam aklıma ilk H&M gelir. Bu mimde gelmemiş olsa da :P İndirim oldu mu muazzam olmuyor mu <3 Maalesef bulunduğum şehirde yok.
    Pure Beauty kısmını konuşmuştuk <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harras sadece File marketlerde var ve o da her yerde yok sanırım. Ama bi gün biyerde karşına çıkarsa mutlaka dal içine bence^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^