''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Mart 2015 Salı

İzledim: Healer

Bu aralar çok sık dizi izleme vakti buldum çok şükür!

Ne şanslıyım ki üst üste şahane dizilere denk geldim.


Öncelikle bir itirafta bulunmalıyım. Healer'ın aynen adında olduğu gibi şifacı olan, mistik güçlere sahip bir adamdan bahseden fantastik bir dizi olduğunu zannediyordum =))) Tamam dalga geçmek yok =)

İkinci itirafım da, dizinin çok iyi olduğunu herkesten duymamın yanı sıra asıl izleme sebebim başrol Ji Chang Wook'un çoook uzun zamandır hayran olduğum Tayvan'lı aktör Mike D'Angelo'ya benzemesi. Buyrun kendiniz görün yani =)

İlk resim Ji Chang Wook, ikincisi ise Mike D'Angelo <3 <3 <3
İnanılmaz bir benzerlik yok mu? Bana öyle gelmiyor değil mi?

Dizinin konusu cidden çok karışık. Özür dileyerek anlatmaya teşebbüs bile etmemek istiyorum. Açıkçası ilk 7 bölümde falan hiçbir şey anlamadım ve kendimi bariz bir gerizekalı olarak hissettim ^^ Daha sonrasında olaylara adapte oldum, karakterleri anca öğrendim ve zaten kaptırdım gitti, kopamadım.


Öncelikle her dizi yorumunda olduğu gibi esas oğlanla başlamak istiyorum.
Arkadaşlar ben Empress Ki falan izlemedim. Allahım ne büyük aptallıkmış meğersem. Bu adamdan bunca zaman nasıl haberim olmamış. Yepyeni bir hayranlık geliştirdim, yepyeni bir saplantım oldu hayırlı olsuuuun.

Bu Ji Chang Wook nasıl tatlı, nasıl karizmatik bir adam. Hem cesur ve karizmatik hem de şapşal ve korkak rolünü şahane canlandırmış. Ba-yıl-dım!!!

Ayrıca bir de karakterden bahsetmek istiyorum. Healer böyle sevgisiz büyümüş, sevgiye hasret, kedi yavrusu gibi bi adam. Yani dıştan bakınca güçlü ve korkusuz ama içi yumuşacık ve yaralı. Sevgilisinin boynuna kafasını sokması, uzun uzun kokusunu içine çekmesi, sanki gerçek değilmiş gibi ona yapışması ve ayrılmak istememesi... Pansuman yaparken, yemek pişiriken, otobüsteyken ... Her an sevdiği kadının dibinde olmak isteyen, adeta yanındaki kadını bulduğuna, onun gerçek olduğuna inanamayan ve bu rüyadan uyanmak istemeyen bir adam... Sevgiye olan açlığını ve ne kadar güzel sevebilen bir adam olduğunu gösteren o kadar çok sahne vardı ki apaçık söylüyorum aşık oldum! (Melly yine hasarlı adamlara olan takıntısını belli eder)

Allah önce bana sonra da kalırsa sizlere birer Healer nasip etsin diyorum kukiler ^^


Bu da esas kızımız Chae Young Shin. Park Min Young benim en sevdiğim aktrislerden bir tanesidir. Burda da bayıldım kendisine. Hem çok güzel,, hem oyunculuğu abartısız ve doğal. Çok güzel ağlıyor, çok güzel gülüyor. Benim nedense oyuncularda ilk dikkat ettiğim şey ağlama ve gülme sahnelerinin gerçekçiliği ki o bunları bana şahane geçirdi. Hayran kaldım.


Bir de çift olarak ele almam lazım Allah'ın emri!


Bunun için yorum yapmadan önce bikaç fotoğraf paylaşmanın en doğru yol olduğunu düşündüm.


Zira aşırı aşırı ötesi tatlılar!


Çift olarak şahanelerdi. İnanılmaz bir uyum vardı. Hem tip, kimya olarak hem de oyunculuk olarak. İkisini de çok sevdim.


Elbette ki paylaşacak çok değerli yan roller falan da var ama ben bu yazıyı uzattıkça daha daha çok Healer fotoğrafları paylaşmak istiyorum.

Bu dizi bana şahane bir adam tanıttı. Kill Me Heal Me'nin etkisinden uzun süre çıkamam derken birden Healer etkisine kapıldım. Yani çok çok çok iyiydi. 

Etkili aksiyon sahnelerinin yanı sıra aşk dolu romantik de çoook sahne vardı ki ben aşk izlemeyi çok seviyorum. 
(gerçek aşka pek inanmadığımdan benim için fantastik bişeyler -ejderha falan- izlemekle aynı değerde ^^)

Neticede izleyin, izlettirin kukiler gerçekten süper bir dizi ve süper karakterler, olay akışı. Ama uyarıyorum bayaa karışık, ilk bikaç bölüm beyin ambale oluyor =))

Kendizine iyi bakın, öptüm^^

7 yorum:

  1. sorsalar bana aşkın en güzel hali nedir diye varolmuş derim çünki benim içinde var olmayandır. yaşamadığım tecrübe hiss edemediğim aşkı bu adam dizilerinde bana yaşattı ve bu bir gerçekki Ji Chang Wook'un en kendini aşan oyunculuğu empress ki'dir. öyle sahneler varki çoğu birebir ezberimde kızımıza aşık bir korkak, o korkaktan nefret eden güçlü kadın. Öyleki o, korkak büyür güçlenir tüm dünyaya karşı değişir güçlüden başka.zayıf kabuğundan ilk çıktığında bir civciv misali bizim güçlümüzü görür aşık olur oda hırslanır sırf onu kazanmak için yıkar, kırar, döker nefret edeceğimize onun saplantılı aşkına aşık oluruz çünki o kadar içtenki o kadar bizdenki ne aşkmış be dedirtir son sahnesine kadar.Şimdi diziyi böyle ballandıra ballandıra anlattın yokmu eksisi dersen vardır ama dizi o kadar güzelki o kadar aşık ki başrolümüz onlar direk gözardı ediliyor ^^ Healere gelince güzldi ama benim için enlerde olacak kadar değil ayrıntılı yazın için teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedendir bilmiyorum healer benim için çok özel... derinden etkilemiş beni. düşündükçe böyle bi tel titriyo içimde. nedenini cidden bilmiyorum.
      ji chang wook gözleriyle aşkı en güzel gösteren oyunculardan birisi. gerçekten hayranım. özellikle son dizisi suspicious partner'da coşturdu adam <3<3<3

      Sil
  2. kelimesi kelimene katılıyorum güzel bakan, güzel gülen ve güzel sinirlenen biri Chang Wook. Healer ilk çıktığında herkes muallakta kalmıştı başrol kim diye zira onu yeniden ikinci rollerde izlemek delirtecekti bizi, neyseki başrol o oldu ve biz fanggirller cidden rahatladık ^^ cidden bu dizide aşık nasıl olunur onu gösterdi Park Min YOung içinde aynı düşünceler içindeyim bu dizide oyunculuğu güüzeldi^^

    YanıtlaSil
  3. Ya bir şey sorucam healerın içtiği içecek ne biliyor musunuz dolapta hep onlardan var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa yakın zamanda izlemiş olsaydım kesin dikkat kesilir bilirdim ama izleyeli 5 yıl olmuş dolaptaki içeceği hiiiiiç hatırlamıyorum maalesef :((

      Sil
  4. :) Diğer dizi yorumlarinizdan farklı biraz ve daha kısa yine de ne kadar beğendiğinizi ve dizideki karakterleri güzel tanitmissiniz bence ve diziyi benim kadar sevmissiniz onu fark ettim hahaha. Son olarak da The k2 yu mu önerirsiniz suspicious partneri mi ? Sanırım ikisini de izleyeceğim ama öncelik hnagisinde olsun dersiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bu kısalık eski yazım olmasından kaynaklı çünkü bugün bile hala en sevdiğim dizileri listesine girer o kadar çok seviyorum ve ne kadar övgü dolu yazılar yazsam az... bu kadar kısa yazmış olmama üzüldüm vallahi haksızlık etmişim gibi geldi healer a hahahah^^
      ufak bir tatilde olduğum için geç cevap yazıyorum bilmem hala fikre ihtiyacın var mı ama benim fikrim suspicious partner, K2'yu çarpar böler karekökünü alır! K2 maalesef vasat bir diziyken suspicious partner gayet güzeldi^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^