''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Mart 2015 Perşembe

Haftanın ŞArkısı / Song of the Week (14)

Bunca hafta geçmiş ben nasıl hala en sevdiğim grubun tek bir şarkısını bile paylaşmamışım aklım almadı cidden.

Elektronik müzik, çıstak çıstak soundlar pek bana göre değil demiştim. Elbette bir Super Junior'a falan burun kıvıracak kadar hadsiz değilim =) Ama favorim de değiller.

En en ennnnn sevdiğim grup CNBLUE!!!! Allahım nasıl bir tontişlik grup üyelerinde, nasıl güzel sözler şarkılarda, nasıl insanı alıp götüren müzikler arka planda....

Anlayacağınız öve öve bitiremem.

En sevdiğim şarkılarını seçemediğim için herhangi bir şarkılarıyla başlıyorum =) Bundan sonra mutlaka devamı gelecek =)

CNBLUE - I'm Sorry


4 yorum:

  1. Benim de aram hiç olmadı Çıstak Çıstak müzikle, ama çok eskiden baxter diye bir grup dinlemiştim, hala yerine bişey koyamam. Ha bir de yıllar yıllar sonra portecho yu dinledim, o da çok iyi geldi :) Çok güzel bir blog hazırlamışsın, sevgiler 😘 ;)
    Gamze
    littlefabien.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. portecho yu ben de duydum da baxter ı bilmiyodum bak hemen bi youtube'dan bilgilendirme alıcam =)) blogumu beğendiğin için çok teşekkür ederiiim, çok sevindim ^^

      Sil
  2. Çok seviyorum senin bu haftanın şarkısı olayını ben :) Ama 12 Marttan beri sesin çıkmamış blogta nerelerdesin merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa çok teşekkür ederiiim ^^ aslında her gün giriyorum bloga ama hastayım ya tek bi post bile hazırlamaya halim yok :( yataktan bi kaldırabilsem kendimi yazıcam bikaç zımbırtı ama inan ki parmaklarımı klavyede kımıldatmak için bile acayip bi gaz veriyorum kendime =) inşallah yazıcam 2-3 güne =))

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^