''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Mayıs 2019 Cumartesi

İzledim: Touch Your Heart

Çok dizi izledim, izleyeli çok da zaman geçti ama yazamıyorum. İşim başımdan aşkın. Umarım bir an önce daha çok vakit ayırabilirim buralara.


Bir skandal yüzünden kariyeri mahvolan ünlü oyuncu Oh Jin Shim'in yıllar sonra karşısına bir fırsat çıkar. Çok beğenerek okuduğu senaryonun dizisinde yer alabilmesi için tek bir şart vardır: gerçek bir avukatın yanında 3 ay çalışarak deneyim edinmesi. Burnu havada Oh Jin Shim en az kendi kadar burnu havada olan ve onun ünlü olmasıyla hiç ilgilenmeyen avukat Kwon Jung Rok ile çalışmak zorunda kalır.


Oh Jin Shim rolünde Yoo In Na'yı izledik. Biraz estetik harikası olsa da gerçekten harika bir kadın ya, çok güzel yani. İnsanın baktıkça bakası geliyor. 

Burda kötü rol yapan bir oyuncu rolündeydi, ve çok iyi canlandırdı karakterini. Oh Jin Shim'in kötü oyunculuk yaptığı sahneleri çok iyi oynamıştı yani kötü oyunculuğu iyi oynadı hahaha. Anladınız siz bu durumu dimi^^


Kwon Jung Rok rolünde ise canımız ciğerimiz Lee Dong Wook vardı. Herkesin kalbine Goblin ile giren bu adam benim çok uzun zamandır sevdiğim bir oyuncu. Çok kemikli, erkeksi hatları var tam benlik. Ayrıca ister soğuk ister şebek istediği hale girebiliyor.

Ama sanırım sert yüz hatları, kalın kaşları ve uzun boyu yüzünden hep ciddi ve soğuk karakterleri veriyorlar ona. Keza bu dizideki rolü de öyleydi. Halbuki azıcık variety showları yada kamera arkalarını izlerseniz göreceksiniz ki gerçekten çok sempatik, şakacı ve güler yüzlü bir adam. 


Çift olarak bu ikisinin kimyasına laf etmek bize düşmemiş heralde. Goblin'de öyle bir kimyaları vardı ki kendi dizilerini yaptılar. Gerçekten inanılmaz bir uyumları ve gözle görülür çekimleri var. Çok yakıştırıyorum ne kadar bahsetsem az.

Amaaaaaa....

Goblin çiftinin büyüsü kaçtı gibi oldu, üzdü beni. Hani bazı karakterler veya bazı çiftler bir dizideki haliyle hafızanızda kalır da dizi bitse bile sanki paralel evrende onlar hala birlikteler, yaşıyorlar, bir şeyler yapıyorlar gibi gelir ya insana, Goblin de o büyüyü yaşatan dizilerden birisiydi. Orda yaşattığım çifti farklı karakterlerle bile olsa başka bir atmosferde görmek azıcık koydu bana. Gerçi orda da dizinin sonunda bir sonraki hayatlarına bir dizi setindeydiler ve kız oyuncuydu ama olsun. Ben bazı şeylerin büyüsünün bozulmamasını istiyorum.

Mesela IU ve Lee Joon Gi başka dizi çekseler fena bozulurum çünkü benim için paralel evrende biyerlerde Wang So ve Hae Soo kavuştu. Aksini iddia edene fena takarım ona göre!


Dizi daha ilk dakikadan Descendants of the Sun göndermeli şöyle mükemmel bir sahneyle başlayarak gönülleri fethediyor zaten. Bir de üstüne bu sahnelerde Jang Ki Yong gibi bir afet vardı.

Bakar mısınız karizmaya???


Sonrasında diziye kaptırıp gidiyorsunuz. Bölümler ne zaman başladı ne zaman bitti anlaşılmıyor. 
Goblin çiftinin büyüsü kaçtı diye zannetmeyin ki bu çiftin kendine ait bir büyüsü yok. Başlarda Goblin çiftinin etkisinden çıkamayacağım için bunlara alışamayacağımı ve kendimi diziye kaptıramayacağımı düşündüm ama 3 bölüm civarında çoktan yok olmuştu o hisler. 


Bu arada dizide sürekli olarak bir dizi çekiminde başrol oynayan iki kişinin aşk yaşaması üzerine konular dönüyordu. Biri güzel biri yakışıklı iki insan bu kadar birlikte zaman geçirip, öpüşme sahneleri yapıp nasıl aşk yaşamaz diyordu birileri. Merak ediyorum iki dizi ve iki aşk hikayesi sonrası bu ikilinin arasında da bir şeyler oldu mu, kıvılcımlar var mı?

3 ay sonra Song Song couple gibi 'merhaba biz evleniyoruz' diye çıkarlarsa fena bozulurum -_-


Bu arada devamlı çiftten bahsedip onların fotolarını koyuyorum diye sanmayın ki dizinin tek albenisi bu. Mükemmel bir yan kadro var dizide. aşırı komik bir ofis ekibi, çok güzel çiftler. Senaryo, oyuncular, karakterler her şey çok güzeldi gerçekten.

Sadece bir noktada pek anlam vermediğim bir stalker olayı oldu, sanki biraz daha uzamalıydı o kadar geçmiş hikayesine göre çok havada kaldı işlenmedi gibi geldi bana ama bunu da görmezden geliyorum, gülün dikeni diyorum.

Çok gülerek ve çok severek izlediğim yan kadronun hatrına onların da olduğu bir posterle yazımı kapatıyorum. Umarım çok zaman geçmeden diğer dizileri de yazabilirim. Çok güzel şeyler geliyor beklemede kalın^^








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^