''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Eylül 2015 Pazartesi

İzledim: The Time We Were Not in Love


17 yıldır ayrılmaz dostlukları olan iki kişinin ilişkisinin yavaş yavaş aşka dönüşmesini izliyoruz.


Dizinin bütün afişleri çok güzeldi, hepsini paylaşasım var. 


Diziyi izlememe sebep mükemmel kadın Ha Ji Won. Bir kadın yüzünden dizi izlemem nadir olan bir durumdur. Bu kadın istere tatlı, isterse asabi, isterse ciddi, isterse sevimsiz olabiliyor. Karakter çeşitliliği, oyunculuk kabiliyeti akıllara sığmaz!

Ama Oh Ha Na... Ah Oh Ha Na... Her ne kadar ustalıkla canlandırılmış bir karakter olsa da kararsız halleri, mırın kırın tavırları beni benden etti, zaman zaman gıcık oldum hahahaha...Ama sevimli olduğunu kabul etmek zorundayım.


Çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul etsem de Lee Jin Wook a bir türlü içim ısınamadı. Sanırım onu en çok I Need Romance 2'de sevmiştim. Yalnız bu adam kadar gözleri, hatta gözlerinin içi gülen bir insan dana görmedim. Gözlerine bakmaya bayılıyorum.

Choi Won'a gelince, mükemmel adam. Herkesin hayatında istediği fedakar, anlayışlı, düşünceli, her şeyini senin önüne sermeye hazır adam... Ama canım benim, 17 yıldır aklın nerdeydi? Neden kızın karşısına başka mükemmel birisi çıktığı anda aklın başına geldi de her şeyi zorlaştırdın? Hem 17 yılı boşu boşuna kaybettin hem de ilişkiye ağrısız sızısız başlayabileceğin onlarca zamanı...


Ve bayılarak izlediğin dizinin 2. erkeği olan Cha Seo Hoo rolünde Yoon Kyun Sang. Tam benim kalemim, aşırı aşık, karizmatik, romantik, ağır başlı, esrarengiz havası olan bir profesyonel piyanist.

Tüm hayatından aşkı için vazgeçmeye hazırdı, çoğu zaman istemsizce onun tarafını tuttum ^^ Ama canım senin de 3 yıldır aklın nerdeydi? Hiçbir şeyi açıklamazsan, sessizce gidip sessizce dönersen bu kız sana nasıl güvensin???

Evet, her karakteri ayrı ayrı sevdiğim ama ayrı ayrı da gıcık olduğum doğrudur, hahahaa...

Diziyi bikaç yanıyla I Need Romance 2'ye bire bir benzettim. Öncelikle okul yıllarından beri en yakın arkadaş olan, hatta dipdibe! yaşayan iki kişinin aşkı olması... 
Hatta en yukarıda gördüğünüz karşılıklı camdan birbirlerine baktıkları afişin birebiri I Need Romance 2'de de var!!!
Sonra, birbirlerinin hayatına adamakıllı doğru bir insan girince anca değerlerini anlamaları. 
Yani temel olarak tüm konu benziyor, hahaha... Tabi şeytan ayrıntılarda gizli^^


Dizi sayısız güzel romantik/çift sahnesiyle doluydu. Birbirine çok yakışan, kimyası uçmuş gitmiş bir çift...


Herkesin hayatında istediği bir aşk mı? Herkesin hayatında istediği bir dostluk mu?...


Çok fazla sürprizi, gereksiz draması olmayan; sessiz sakin ilerleyen, olay ve aksiyondan çok bireyler arasındaki ilişkileri, hayatı anlatan bir dizi.
Yer yer hüzünlü, yer yer eğlenceli, sempatik.


Çoğu zaman içlerindeki aşkı görüp, kaybettikleri zamana içinizin sızladığı...


Pek bir sürprizi olmadığı için ortalarda azıcık sizi sıkan, ama sonra tekrar hikayeye kapıldığınız, içinizi ısıtan, gerçek sevgiye, aşka, dostluğa tekrar inanmanızı sağlayan bir dizi...

Kafanızı uzaklaştırın biraz ağır dramlar, gereksiz üzüntülerden, samimi saf bir ilişkiyi izleyin derim. Yalansız dolansız, üçkağıtçı kötü adamlar olmadan ilerleyen bir dizi.



Bazı duyguları yeniden hatırlamanızı sağlayabilir...

6 yorum:

  1. Yalansız dolansız, üçkağıtçı kötü adamlar olmadan ilerleyen bir dizi :D :D Mask'dan sonra böyle söylüyor insan değil mi ?
    Dizi güzeldi başta sadece Myungsoo olacak diye başlayıp sevdiğim bir diziydi.( Ama Myungsoo'ya yer vermemişsin) Ancak 9. bölüme geldiğimde artık sıkıldım nereye kadar böyle dedim. Adam 17 yıldır susmuş hala susuyor dedim ve adetim olmadığı halde diziyi bırakmıştım sonra ne oldu bilmiyorum ama diziyi bitirip de yorumunu yazanların çoğu çok sıktığını söylüyorlardı ilk güzel yorumu sende okudum : )
    Bu arada şunu da söylemeden edemiycem kadının giyim tarzı bu dizi de çok hoşuma gitti diğer dizilerinden sonra böyle gördüğüm için mi bilmiyorum ama hoştu : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mask'tan sonra tamamen kafa rahatlığı canıııııım....

      vallahi Infinite'deki çocouğun oynadığını duydum ama hiiiç dinlemediğim için önemsiz geldi bana ^^ Bi de açıkçası rolü küçücüktü, dikkat çekmiyodu, oyunculuğuna da şahane diyemicem ama korkuyorum L hayranları beni taşlayacaklar diye ^^ Yani çocuğu tanımayan birinin gözüne batmıyor, sen anla ne demek istediğimi ^^

      Bence dizi ddiğim gibi ortalarda sıktı ama işte sabırla orayı atlatan sona doğru rahatlıyor gibi ^^ Sabır herşeyin ilacı..

      Kadın da her dizide kötü giyindiği için burda saki 'güzel giyinmiş gibimsi' geldi gözümüze bence^^

      Sil
  2. Valla bence de kork : ) Yani ben de o fanlardanım :D
    Bence oyunculuğu iyiydi sadece biraz kötü adam olduğu için adam arka planda kaldı ama oynaması gereken rol öyleydi. Ne demek istediğini anladım ama konu Infinite özellikle de L olunca sağlıklı düşünemiyorum : D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha olabilir valla sadece gıcık olmuş olabilirim.
      sevimliydi sevimliydi kabul :D

      Sil
  3. Bu iki başrol olan karakteride çok severim:)
    İkisininde oyunculuğunu beğenirim:)
    Kız yüz ifadesi değiştirmekte usta bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ji won cidden her ifade ve karakteri oynamakta usta...

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^