''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Şubat 2015 Salı

Sevgililer Günü Alışverişim

Siz sevgililer gününü nasıl değerlendirenlerdensiniz? Sevgilinizle yemeğe çıkan, muç muç gezen, karnında kelebek uçuşanlardan mı?

Ben sevgililer gününü kozmetik indiriminden faydalanıp en yakın kız arkadaşıyla aşk filmine giderek geçiren eziklerdenim ^^ 

Yılbaşı indirimini dolu dolu değerlendirdiğim için, ayrıca da çiftlerin arasında en ezik halime tek başıma alışveriş merkezinde uzuuuun uzun dolaşmak istemediğim için önceden belirlediğim, ihtiyacım olan 2-3 şey alıp kaçtım =)


Bu sefer Gratis'e uğramadım bile zira %30-40 lık Balm indirimlerinden bıktım. Wet'n Wild indirime tenezzül bile etmemişti. İşim olmaz dedim daldım Watson's a.

Öncelikle kupkuru cildimi ışıl ışıl ve nemli göstereceğine inandığım için Rimmel in Wake Me Up serisinin fondöten ve concealerını aldım. Günlük hayatımda fondöten hiç kullanmıyorum ama zaman zaman lazım olduğu da bir gerçek.

Daha sonra pek çok kişide duyduğum Loreal'in CC kremlerinden yeşil olanından aldım. Cildimin en büyük sorunu kıpkırmızı olması. Biraz tereddütlü aldım ama aldığımdan beri 2 kere denedim ve sanırım sihirli bir ürün bu! Çok ciddiyim. Vaktim olursa yorum yazmak istiyorum ama kafamı şimdiden taşlara vuruyorum neden şimdiye kadar almamışım diye.

Loreal ve Rimmel ürünlerinde %30-40 gibi bir indirim vardı.

BB kremimi devamlı süngerle uyguladığım için Watson's makyaj süngeri aldım.

Son olarak da H&M'den bu 3 adet minnak ruju aldım. ^ü aynı kutuda geliyor. Birisi nar çiçeği, birisi açık pembe, diğeri ise nude tonlarda. Çok yumuşak, nemlendiricili ve ayrıca döndürülerek açılıyor. Gerçekten bayıldım. H&M'in her şubesinde farklı ürünler var ve bir gördüğünüzü o an almazsanız bir daha bulmanız neredeyse imkansız oluyor, özellikle kozmetikte. O yüzden ilgimi çeken şeyleri o an almaya çalışıyorum. Bunları da iyi ki almışım.

Rossmann'dan da birkaç bişey almak istiyordum ama yolum düşmedi. Böyle çok ufak bir alışverişim oldu.
Sizler de neler aldığınızı paylaşın. İnsanların paralarını nelere harcamaya değer gördüğünü merak ediyorum ^^
Kendinize iyi bakın ^^

2 yorum:

  1. hayırlı olsun yeni cicilerin, benimde almak istediğim bir iki şey var ama almaya gidersem 1-2 şeyle kalmaz diye korkuyorum :) makyaj süngeri ve loreal cc krem yorumunu bekliyorum alsam mı almasam mı çok kararsızım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süngeri daha pek kullanamadım ama dediğim gibi cc krem şu anda mucize gibi. diğer renklerinden memnun olmayanları okudum hep. ama bende kızarıklık çok ve bu yeşil olan tamamen nötrledi. ama önce yüzümü iyice bir nemlendirdim. kızarıklık sorunun varsa hiç tereddüt etme bir dene derim =) inşallah daha iyi deneyimledikten sonra bi yazı yazmak istiyorum =)

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^