''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Şubat 2015 Pazartesi

İzledim: Birth of a Beauty

Biliyorum biraz geç kaldım bu diziyi izlemek için. Ama dizilerin bitmesini bekleyip sonra topluca maraton halinde izliyorum.

Dizimiz başlıkta da gördüğünüz üzre Birth of a Beauty =)


Tamam arkadaşlar açıkça itiraf ediyorum ki bu diziyi izlememin en önemli sebebi Joo Sang Wook. Evet ufaktan bir takıntı başlıyor diyebiliriz. Adama Good Doctor da bayılmıştım ama esas hayranlığım Cunning Single Lady ile başladı. Benim için çok geç bir keşif olduğu için ufaktan utanmıyor değilim, görmezden geliniz =(


Şimdi efendim dizide Sa Geum Ran adında tontiş, saf ve temiz bir kızımız var. Kendisini aldatan, çıkarları için onu kullanan, ailesine resmen hizmetçilik yaptıran rezil rüsva bir adamla evli ama ona kör kütük aşık. Kocasının kendisini aldattığını, boşanmak istediğini öğrenince onu kaybetmemek adına kendisini baştan yaratacak bir dehadan yardım almak ister. O deha Han Tae Hee rolünde Sang Wook oluyor tabi =) Dizi ilerledikçe onun kocasını baştan çıkarma hikayesi bir intikam savaşına ve kızımızla dehamız arasındaki bir aşk hikayesine dönüşür.


Diziyle ilgili çok birşey anlatasım yok. Mutlaka izleyin ve görün demek istiyorum. Ama tabii bikaç noktaya değinmek lazım, görev bilinci =)

Öncelikle arkadaşlar çok uzun zamandır bu dizideki kadar kimyası tutan mükemmel bir çift izlememiştim sanırım. Nasıll tatlılar nasıllll şimşirikler anlatamam.


Sonra efendim Han Tae Hee, sen nesin öyle yahu! Daha doğrusu Sang Wook! Adam mimik kralı, şirinlik abidesi, adeta bir tatlılık muskası. 

Bu adam kadar mahçubiyeti, ufaktan utanmayı, alttan alttan gülümsemeyi güzel yapan birisi görmedim. Hani böyle iltifat edilmesine bayılıyor ama edilince de olgunlukla 'yok efendim her zamanki halim' derken alttan alttan sevinçle ve utangaçlıkla gülümsüyor sahneleri var ya... Ahahaha çok uzun ve garip bir sahne tarifi olabilir ama izlerseniz söz veriyorum ne dediğimi anlayacaksınız =)



Ama diziyle ilgili ufak bir maruzatım var. Şimdi mükemmel çiftten, pançik pançik parlayan aşk hikayesinden bahsettim değil mi? Tam bir sapık olarak adledilmek istemem arkadaşlar ama bu dizide öpüşme sahnesi eksik. Ya bildiğin eksik. Böyle güzel bir aşkı izlerken onları aşklarını ifade ederken, yaşarken de görmek istiyor insan. Yoksa sadece ben mi istiyorum? Yok yok herkes istiyor.

Tek bir öpüşme sahnesi vardı, ona da öpüşme denemez, dudak değdirme denir. Üzüldüm valla =)

Bir de kilolu bir kızın güzelleşince hayatının yoluna girmesi, herkes ona değersiz gibi davranırken birden en değer verilen insan olması hikayesi bi ufaktan dokundu ama boşveriyorum orayı.


Efendim dediğim gibi kız güzel, oğlan yakışıklı.
Yan karakterler kafi miktarda kötü kalpli ve gıcık =)
Aksiyon var, entrika var, aşk paçalarından akıyor dizinin =)
E daha ne olsun izlemeyen pişman olur.

Bu yazıma son verirken sizi Sang Wook'umun tatlış pozlarıyla baş başa bırakıyorum.

Kendinize iyi bakın kukiler ^^







4 yorum:

  1. Olmuşşş çok sevindim :) Takipteyim teşekkürler Blog Yeni Bilge'ye de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm, sayenizde gerçekten ^^ mutlaka blog yeni bilgeyi okuyacağım ^^

      Sil
    2. blog yeni bilgeyi okuma yazarlık başvurusu yap bizimle olmanı çok isterim :)

      Sil
  2. aşkın gözü kördür derler seyredebileceklerim arasına not aldım teşekür ederim

    YanıtlaSil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^