''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Şubat 2015 Perşembe

Neler Oluyor Hayatta?

Çok fazla blogumu takip eden yok biliyorum, o yüzden nerelerdeyim neler yapıyorum pek merak eden var mı emin değilim.

Ama blogumu açtığımdan beri kendimce en pasif dönemimi yaşıyorum. Çok yazı yazamıyorum. O yüzden beni gözü az çok arayan 3-5 kişiye neler yapıyorum söyleyeyim dedim.

Kendimle ilgili pek bilgi vermediğimin farkındayım. O yüzden şu anda hayatımdan bahsetmek biraz garip gelecek =)

Bahsetmekten pek de haz almadığım, ciddi denilebilecek ve henüz tedavisi bulunamamış kronik bir hastalığım var. Bu sebeple iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun olmama rağmen aktif çalışma hayatına henüz giremedim. Aynı sebeple kendimi oyalamak amacıyla da blog açtım =)
Neyse bundan başka bir zaman bahsederiz =) Bu aralar hastalığın dönemsel tedavilerinden birisi geldiği için ufak bir hastane ziyareti gerçekleştirdim.


Wreck This Journal denen inanılmaz birşey var arkadaşlar! Ona sardım. Bu, her sayfasında farklı komutlar bulunan bir çeşit yaratıcılığı geliştirme günlüğü. Amaç içerisindeki komutları kendinizce takip ederek veya hiç sallamayarak her sayfada farklı materyaller kullanarak yaratıcılığınızı patlatmak =) Acayip tavsiye ediyorum. Ben D&R da indirimden aldım. Başka yerde sanırım satılmıyor.


Haftada bir gün Korece kursuna gidiyorum. 3 hafta oldu henüz. O kadar seviyorum o kadar mutluyum ki anlatamam. Hem kafamı dağıtmamı sağlıyor, vaktimi faydalı geçiriyorum hem de çok hoş insanlarla tanıştım.

Hama boncuklarına sardım. İKEA'dan kutu halinde almıştım ama şu anda renkleri yetersiz geliyor internetten farklı renkler sipariş vermeyi düşünüyorum. Sanırım level atlıyorum =) Eğer kendimi geliştirirsem burda da paylaşasım var yani =)


Küçüklüğümden beri hayatımdaki olumsuzluklardan uzaklaşmak için hep masallara, fantastik diyarlara kaçtım. Şu yaşıma geldim hala deniz kızlarına, vampirlere inanırım, masal kahramanlarıyla yaşarım. Nasıl bu diziyi keşfetmemişim, izlememişim aklım almıyor. Şu an koptum gidiyorum mükemmel bir dizi. En sevdiğim tüm masal kahramanları bir araya gelmiş. Cennette gibiyim =)


Arkadaşlar sizin de hayatımı daha verimli geçirebilmem için tavsiye edebileceğiniz bir mecra varsa çok mutlu olurum. Yani dediğim gibi haftanın 5 günü çalışamıyorum ama home-office şeklinde yada part-time ama verimli çalışabileceğim herhangi bir platform varsa aklınızda ve beni yönlendirirseniz yanacıklarınızdan öperim =)

Ay çok acındırak oldu bu yazı =) Neyse öpenzi kukiler =)



4 yorum:

  1. Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Rahatsızlığının ne olduğunu yazmamışsın bu nedenle soramıyorum ancak Allahtan acil şifalar diliyorum bir an önce iyileşirsin inşallah. Ben merak ediyordum aslında canımcım, Holika holikanın bb kremini merak etiğin için yazmıştım ancak sen yorum yapmayınca meraklandım br kaç kez sayfana geldim, haftanın şarkısı yorumunu görünce en azından buralardasın diye düşünmüştüm ama tabi rahatsızlık aklıma gelmemişti... Bu arada Korece kursuna nereye gidiyorsun ve ne kadar ödüyorsun? İngilizce kursum bitsin, fırsat bulabilirsem bende gitmek istiyorum deneyim ve tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim :) Home ofis çalışılacak pek iş bilmiyorum ama bence eğer maddi bir sıkıntınyoksa şu an iyileşmeye ve bu boş vaktini kendini geliştirmeye harca :) Korece bence harika bir uğraş olmuş. İyileştiğinde de Kore menşeili bir şirkette çalışırsın belki kim bilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ne kadar sevindim buraya yorum yazmana anlatamam =) elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum blogda, bazı dönemler böyle sıkıntılı geçse de kısa zamanda toparlarım =)
      korece kursuna lotus dil merkezinde başladım. 3. haftayı bitirdik ve hocamız o kadar tatlı ki inanılmaz mutluyum. şiddetle tavsiye ederim =)
      çok şükür ciddi maddi sıkıntımız olmadığı için çalışma hayatına başlamadım ama boş gezenin boş kalfası olmaktan da nefret ediyorum açıkçası =) gerçi devamlı okur-yazar-çizer bir tip olduğumdan işsiz biri olarak bile bir gün az geliyor bana ama dediğin gibi dili ilerletirsem inşallah koreceyle ilgili birşeyler yaparım =) ayy süper olur =)

      Sil
  2. Kursa gitmene çok sevindim darısı başıma :) Vakit bulduğum anda bende katılacağım Korece kursuna bakalım hayırlısı :)
    Şu an bu boş zamanlarının değerini bil :) İş güç bir sarınca vakitsizlikten boğuluyor insan :) İyi olmana sevindim umarım daha daha çok daha iyi olursun bir an önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vakit bulduğun ilk anda gitmeni tavsiye ederim, eğer dile azıcık ilgin varsa çok seveceksindir eminim =) doğru söylüyosun işe başlayan herkes aynı yoğunluktan şikayet ediyor, zamanımın keyfini çıkarmam lazım =)
      iyi dileklerin için çooook teşekkür ederim =))

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^