''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Şubat 2015 Salı

Korea-Fans İstanbul 8. Yıldönümü Kutlamaları İzlenimlerim


Bunca zaman geçti üzerinden yazsam mıııı yazmasam mı kararsız kaldığımdan sessiz kaldım. Ama evet yazıyorum.

Öncelikle etkinlik öncesi muhtemel programla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Yani ne olacak ne bitecek haberimiz yok. Sadece Limonian ürünlerinin güzel bir indirimle satılacağı bildirildi ki zaten hiçbir şey olmasa da sanırım sırf o indirim için giderdim ^^

Etkinlik yeri birkaç katlı bir dil kursu. İlk katı kantin/cafe tarzı biyer. Ben önce oraya gittim baktım etkinlik dha başlamamış ve 2. kattaymış. Herkes bekliyor. Kafamı bir çevirdim o da ne! Limonian standı kurulmuş bile. Millet doluşmadan dedim ben ganimetleri toplayayım. Oseque in cushion unda gözüm vardı ama kapatıcılığı az da değil bildiğin yoktu o yüzden almadım. Ben de gözüme kestirdiğim diğer iki ürünü kaptım. Kiwi Squuez Up Mask ve SecretA çilekli kurabiyeli el kremi (allam tam magnolia tatlısı gibi kokuyor ağzıma sıkmamak için zor tutuyorum kendimi^^).



Neyse efendim yukarı çıktım baktım salona almıyorlar prova varmış. Kenarda Kore yapımı cüzdanlari Kpop albümleri falan satan bir stant vardı. Daha önce internette gördüğüm chopsticklerden bir set kaptım. 


Sonra arkadaşımla iletişime geçtim. Ben kendimi alışverişe kaptırmışken salonun kapısı açılmış meğersem ^^ Etkinlik yine neredeyse 1.5 saat geç başladı. Geçen sefer de böyle bir durum olmuştu ve benim gibi beklemekten ve bekletmekten nefret eden bir insan emin olun uyuz oluyor! 

Malum etkinlik başladı. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum sadece amatör dans gruplarını ve kim olduğunu benim henüz tanımadığım onlarca insanın plaket alma törenin izledik. Bir arkadaş şarkı da söyledi, sesi de güzeldi ama ses sistemi o kadar kötüydü ki tam duyamadık. Sonuç olarak ödül kazananlar kendi kendilerine almasınlar diye bizi sadece kalabalık olarak çağırmışlardı bence. Gerçekne hiç zevk almadım. 

En son bir pasta kesimi oldu. Ordan da kafeye inip pasta, kanepe, içecek servisi... O kadar. Benim orada buluştuğum arkadaşım ve onun arkadaşları pasta kısmına bile kalmayıp yemek yemek için gittiler. Ben kaldım ama pek de birşey anlamadım.

Bu etkinlik benim güzel bişeyler aldığım ve arkadaşımın yüzünü görme fırsatı bulduğum bir aktiviteden öteye geçemedi. İnşallah bir dahaki beklentilerimizi karşılar ve hatta daha da üstüne geçer ^^


Fotoğrafları K-F İstanbul Facebook sayfasından aldım.

Ayrıca toplu fotoğraf çekilirken ben lavaboya gittiğim için yokum ^^ Evet günün tek hatıra fotoğrafı ama ben yokum. Hayatımın özeti!



2 yorum:

  1. sondaki foto olayına koptum ya,korea-fans etkinlikleri milletin kendi çalıp kendilerinin oynadıkları bir grup o yüzden pek bulaşmadım ben,ganimetlerin hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben uzun süredir koreyle ilgileniyorum ama korea-fans etkinliklerine yeni gitmeye başladım. çevremde böyle şeylerle ilgilenen, sevdiğim şeyleri paylaşacağım kimsem olmadığı için arkadaş edinirim düşüncesiyle gidiyorum. henüz bi faydasını göremedim ama sabırla bekliyorum ^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^