''If you want the rainbow, you have to deal with the rain''
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Temmuz 2018 Cumartesi

İzledim: My Husband Oh Jak Doo


Han Seung Joo hayatında aşka yer olmayan, işine ve kariyerine odaklanmış yalnız bir kadındır. Aşık olmaya asla niyeti olmayan şehir kadını Seung Joo, hayati bir tehlike yaşayınca birden bire yalnız yaşamaktan korkmaya başlar ve köyde hayatını sürdüren Oh Jak Doo ile anlaşmalı bir evlilik yapar.


Başrollerde UEE ve Kim Kang Woo vardı. Kim Kang Woo'yu hiç tanımıyordum. Ama böyle tanımadığınız birisini ilk defa izlersiniz ve "WOWWW" olup "Bu adamın olduğu her şeyi izlemeliyim!" dersiniz yaa, hah işte hiç öyle olmadım. Bayaa etkilenmedim adamdan.

UEE ise ezelden beri sevmem zaten. Nasıl oyuncu olmuş anlamıyorum. Hayatımda gördüğüm en oyunculuk yapamayan insan. Bayaa bildiğiniz duvar yani. 


Dizi aslında benim ennnnn sevdiğim anlaşmalı evlilik konusuna sahip. Bayılıyorum böyle anlaşmalı evlenip sonradan aşık olanlara. Aşık olup sonradan hayata bakış açının ve çıkarlarının uyuşmamasındansa, önce hayattan beklentilerinin ve çıkarlarının uyuşup sonradan aşık olman çok daha gerçekçi ve samimi bence. 

Neyse efendim, bu kadar en sevdiğim konunun böyle soluk işlenmesi üzdü beni birazcık tabiiki de.


Dizideki oyuncuları hemen hiç sevmedim. 


Özellikle tüm dizilerde insanı gülümseten, içini yumuşatan karakterler olan yaşlı insanlar kategorisinde bu dizide yer alan bu teyzelere gıcık oldum.

Ayrıca yine kötü aile konusunda çığır açan bir diziydi. Öyle berbat bir anne ve kardeş vardı ki sinirlerime hakim olamadım yani. Gıcık oluyorum böyle karakterler izlemeye.


Dizideki ennnnnn sevdiğim kişi Eric Jo rolündeki Jung Sang Hoon oldu. Kendisine bayıldım! Resmen onun için izledim diyebilirim. 


Açık konuşmak gerekirse diziyi izleyeli 2 hafta kadar oluyor. Yazma şevkim gelmemişti bloga o yüzden yazmadım. İzlerken de epey not aldım (her zaman yaparım). Şimdi notlara dönüp bakıyorum da hiç birisini anımsayamıyorum. o kadar aklımda kalmamış ki dizi, kendi notlarımı anlayamıyorum. Üzücü.

O yüzden aklımda kalan birkaç şeyi söylemek istiyorum size.
  • Dizinin en güzel sahnesi 'seni seviyorum' sahnesiydi sanırım. Sadece o aklımda kalmış çünkü.
  • Sondaki 7 yıl atlamanın manasızlığı neydi? Yani sanki bir şey değişmiş bi olay olmuş gibi...
  • Dizide sadece çift köydeyken geçirdikleri zamanı izlerken keyif aldım. Onu da izlerken "ayy şimdi yaz çok mutlular da kışın ne b.k yiyecekler burda hayatları mahvolur" diye gerçekçi gerçekçi düşünmekten alamadım kendimi.... Umutsuz vakayım!

Anladığınız üzere benim için hayal kırıklığı bir diziydi. "E oyuncuları da sevmiyormuşsun neden başladın Melly?" derseniz, aslına bakarsanız bu diziyle ilgili acayip güzel yorumlar okudum da ondan başladım. Ama bir kez daha anladım ki kimse kötü dedi diye bir diziden vazgeçmemeli iyi dedi diye de hemen başlamamalıyım. Benim zevkim belli ki epey farklı...

Siz de artık izler misinizzzzz yoksa benim yazımı okuyup vaz mı geçersiniz bilemem...Karar verirken kolay gelsin^^






2 yorum:

  1. Fikirlerimiz uyuşuyor çoğunlukla sevgili Melly.Ben de baya övgüler duymuştum dizi hakkında ama fragmanı izleyince "Bunu izlememelisin SeRa" dedim ve başlamadım.Senin fikirlerini okuyunca iyiki başlamamışım diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya benim fragman izleme alşkanlığım hiç yok normalde. yorumlara bakardım sadece ama artık ona da bakmayacağım sanırım. ekstrem bir övgü furyası olmadığı sürece oyuncularını sevmediğim dizileri izlemek yok bundan sonra!!!!
      gerçekten iyi ki de izlememişsin^^

      Sil

Sen de izledin mi? İzlemedin mi? Peki şimdi izlemeyi düşünüyor musun? Bekliyorum yorumlarını^^